Tiroler

Reserveren

 

 

Bed & Breakfast
Der Tiroler
Achenkirch 500
A-6215 Achenkirch
info@tiroler.nl
+43 (0)5246 6440

 

 

 

 

Welkom op onze website!!

"Der Tiroler" in Achenkirch am Achensee, Tirol, Oostenrijk is een gezellige, beetje gekke, Bed & Breakfast,
 - omgeven door prachtige bergen - voor een ontspannen of avontuurlijke vakantie!
 
"Der Tiroler" wordt geleid door Marianne en Karel. 

Wij bieden u rust en ontspanning in alle seizoenen!
15 comfortabel ingerichte kamers staan tot uw beschikking, evenals onze tv-lounge, internethoek, Speisesaal en onze bar "Seppi's Stadl."

"Der Tiroler" is ook zeer geschikt als groepsaccomodatie voor groepen tot 50 personen. Van "All Inclusive" tot goedkoop" Bijna alles is mogelijk.
Wintersport, wandelen, fietsen, mountainbiken, wielrennen, abseilen, rafting, skiën, langlaufen, strand, duiken, zeilen, kanovaren en nog veel meer! Het kan bij ons alllemaal!

Zowel in de zomer  als in de  winter de juiste plek. Het huis is omgeven door weiden, bossen en bergen. De mooiste wandelgebieden en de Achensee met alle watersporten zijn in de nabije omgeving.

Achenkirch (930 meter boven zeeniveau) wordt gekenmerkt door de uitgestrektheid van het Achental, de schoonheid van het meer en  het berglandschap. Het Achental en het Rofan- en Karwendelgebergte vormen het decor van Tirools grootste meer, de Achensee.
 
Pension Groepsaccommodatie Der Tiroler, Achenkirch am Achensee, Tirol, Oostenrijk. Vakantie van All inclusive tot goedkoop! Zomer en winter, wintersport, de perfecte plek!!

 

 

Copyright 2011 | Tiroler